Foto: DELFI

Ja Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs turpinās izšķērdēt labs vārtu gūšanas iespējas, tad izcīnīt uzvaras neizdosies.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 1:2 piekāpās līgas jaunpienācējiem "Soči", kas tai bija pirmā uzvara KHL.

"Spēle bija līdzīga, un man nav, ko pārmest puišiem. Bet nevar uzvarēt, ja izšķērdē tik daudz momentu. Ja nevar iemest trijatā..." pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols. Abi vārti tika zaudēti pēc rupjām mūsu spēlētāju kļūdām."

Ābols arī atklāja, ka komandā noskaņojums nav priecīgs. "Ko darīsim? Laidīsim karsējmeitenes laukumā, lai uzmundrina," jokojot teica "Dinamo" treneris. "Protams, ietekmē arī mazais skatītāju skaits."

Tikmēr "Soči" galvenais treneris bija apmierināts ar kluba pirmo uzvaru KHL: "Apsveicu savu komandu ar pirmo, vēsturisko uzvaru. Spēle bija interesanta, kaujinieciska. Mums bija vairāki vārtu gūšanas momenti, pretiniekiem arī. Pat pie tik minimāla rezultāta spēle bija skatāma. Lai kāda uzvara, tā tomēr ir uzvara. Mēs to ilgi gaidījām, bet bija spēcīgi pretinieki, tad savainojumi - joprojām lazarete nav tukša. Šī spēle parādīja, ka mūsu komandai ir raksturs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!