Foto: DELFI

Izskatās, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Gints Meija guvis ļoti nopietnu savainojumu, pēc panākuma pār Astanas "Baris" sacīja galvenais treneris Artis Ābols.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien uzvarēja pēcspēles metienu ar rezultātu 3:2

"Pēdējā spēlē pirms un pirmais mačs pēc starptautisko spēļu pārtraukumiem nekad nav sevišķi labs un viegli spēlējams. Varēja just, ka lielākā daļa komandas spēlētāju nav spēlējuši desmit dienas," pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols. "Tajā pat laikā mums bija labs pirmais periods, jau kārtējo reizi ne tik labs sniegums otrajā trešdaļā, bet komandas gars un raksturs palīdzēja iegūt divus punktus, kurus liekam krājkasē. Čaļi malači!"

Šajā mačā savainojumu guva uzbrucējs Gints Meija, un Ābola rīcībā esošā informācija liecina, ka savainojums ir gana nopietns.

"Pirmā informācija nav laba, izskatās, ka potītē ir lūzums, un tas nozīmē, ka viņš nevarēs spēlēt ilgu laiku," sacīja treneris.

Runājot par izmaiņām virknējumos spēles laikā, Ābols sacīja, ka no Roberta Bukarta gaidījis vairāk, jo viņš maču sāka pirmajā maiņā. Lai arī viņš piedalījās pirmo vārtu guvumā, tomēr viņš nedod tādu jaudu, kāda vajadzīga pirmajam trijniekam.

Tikmēr "Baris" treneris Ari Peka Selins sacīja: "Izvērtās garš vakars. Šodien bija iespējami visi varianti – izcīnīti trīs, divi, vien vai nulle punkti. Šodien dabūjām vienu punktu. Domāju, ka pēc KHL pārtraukuma šis punkts ir gana labs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!