Foto: F64
Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar Podoļskas "Vitjaz" otrajā trešdaļā un trešās trešdaļas sākumā vienkārši skatījusies, kā spēlē pretinieki, pēc smagās neveiksmes izbraukumā trešdien atzina rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:6 (1:0, 0:2, 1:4), turpinot šajā gadā iesākto sēriju, kad uzvaras ir izcīnītas katrā otrajā mačā. Savukārt "Vitjaz" pārtrauca septiņu zaudējumu sēriju.

"Pirmajā trešdaļā vēl vairāk vai mazāk spēlējām, bet otrajā un trešās trešdaļas sākumā vienkārši skatījāmies, kā spēlē "Vitjaz"," pēcspēles preses konferencē izteicās Ābols. "Spēlējot vienu trešdaļu ar astīti, neko neuzvarēsi."

Ar 80 punktiem 47 spēlēs Latvijas klubs Rietumu konferences kopvērtējumā saglabāja sesto vietu, bet no ceturtās vietas to pašlaik šķir trīs punkti.

"Protams, gribētos kopvērtējumā kāpt pēc iespējas augstāk, tomēr, ja spēlēsim tā kā šodien, diez vai spēsim iekļūt četriniekā," secināja Ābols.

"Esmu apmierināts ar spēli un rezultātu, ko puiši nopelnīja ar savām darba spējām," izteicās "Vitjaz" komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Oļegs Orehovskis. "Rūpīgi izpildījām spēles uzstādījumus, un vēlos hokejistiem par to pateikties."

"Spēlētāji atdod spēkus katrā spēlē, un pretenziju pret pašatdevi man nav," par "Vitjaz" komandu, kurai zudušas reālas izredzes kvalificēties izslēgšanas spēlēm, izteicās Orehovskis. "Vienīgā nianse ir uzbrukumu noslēgšana, ko varētu vēlēties labāku. Tomēr šodien mēs pretiniekiem ļāvām izveidot maz, labi veidojām presingu uzbrukuma zonā un tīri spēlējām savā zonā."

Šīs sērijas turpinājumā rīdzinieki ik pēc dienas tiksies arī ar latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvēto līgas čempionvienību Maskavas "Dinamo", ko vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, Kazaņas klubu "Ak Bars" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu, kuras galvenais treneris ir latvietis Pēteris Skudra. Pēc šiem mačiem būs pārtraukums, kas saistīts ar Soču olimpiskajām spēlēm. Pēc tām tiks aizvadītas pēdējās trīs regulārā čempionāta mājas spēles un viens izbraukuma mačs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!