Foto: LETA

Pie uzvaras arī otrajā jaunā gada mačā sestdien tika latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Kazahstānas komanda Astanas "Baris", kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 4:1 (2:0, 2:1, 0:0) pieveica Jekaterinburgas "Avtomobislist".

"Baris" hokejisti pēc Ņikitas Mihaila un Romāna Starčenko pirmajā trešdaļā izvirzījās vadībā ar 2:0, turklāt otrā perioda 45.sekundē Dastins Boids panāca jau 3:0. Tiesa, vien 13 sekundes vēlāk Ņikita Trjamkins vienus vārtus atguva.

Galavārds šajā cīņā gan piederēja "Baris" komandai, kuras labā ceturtos vārtus guva Starčenko.

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 17 sekundes, veicot divus nesekmīgus metienus pa pretinieku vārtiem. Tāpat latvieša rēķinā viens bloķēts pretinieku raidījums.

Astanas klubs izcīnījis trīs uzvaras pēc kārtas.

Tikmēr citā sestdien aizvadītā mačā Austrumu konferences līderu duelī Omskas "Avangard" savā laukumā ar 3:2 (0:1, 2:0, 1:1) apspēlēja Kazaņas "Ak Bars".

Līdz ar to ir pārtrūkusi "AK Bars" četru uzvaru sērija.

Austrumu konferences kopvērtējumā līderes godu ar 96 punktiem 45 spēlēs saglabājusi "Ak Bars", bet desmit punkti mazāk ir "Avangard" vienībai. Tikmēr "Baris" ar 66 punktiem ir piektie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!