Foto: F64

Ceturto zaudējumu pēc kārtas sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā piedzīvojusi latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" komanda.

"Admiral" sestdien izbraukumā ar 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) piekāpās Čeļabinskas "Traktor".

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu sāncenšu raidījumu.

Spēles pirmajā daļā "Traktor" ieguva vadību ar 2:0, kad pa vārtiem guva Vladimirs Deņisovs un Aleksejs Kručiņins. 28.minūtē Dmitrijs Lugins gan samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr panākt pretiniekus "Admiral" vienībai neizdevās. Trīs minūtes vēlāk 3:1 panāca Artjoms Borodkins, bet priekšpēdējā pamatlaika minūtē ripu jau tukšos Vladivostokas komandas vārtos raidīja Kirils Koļcovs.

"Admiral" hokejisti piedzīvojuši jau četrus zaudējumus pēc kārtas, kas sācis apdraudēt tās pozīcijas Austrumu konferences pirmajā astoņniekā.

Visas līgas un Rietumu konferences vadībā ar 98 punktiem 39 spēlēs atrodas Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kam septiņus punktus zaudē Maskavas CSKA.

Savukārt Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ar 31 punktu 38 mačos ieņem pēdējo vietu starp konferences 14 vienībām, no izslēgšanas turnīra zonas atpaliekot par 29 punktiem.

Tikmēr Austrumu konferencē vadībā ar 84 punktiem 39 mačos atrodas pašreizējā Gagarina kausa īpašniece Magņitogorskas "Metallurg", bet "Admiral" ar 55 punktiem 40 mačos ir septītā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!