Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mārtiņš Cipulis nespēj izskaidrot, kāpēc viņam šajā sezonā tā neveicas, taču viņš turpinās censties pārspēt pretinieku vārtsargus, intervijā portālam "sports.ru" izteicās hokejists.

Kā ziņots, trešdien "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 5:4 pagarinājumā pieveica līgas līdervienību Sanktpēterburgas SKA.

"Domāju, ka līdzjutējiem šis mačs patika. Daudz vārtu guvumu, daudz nerealizētu momentu. Aizvadījām labu spēli," Krievijas masu medijiem teica Cipulis. "Kļūdījāmies, bet bez kļūdām nevar. Ir reizes kad veicas ir reizes, kad nē. Šodien pēc pieļautām kļūdām uzreiz tikām sodīti. Nekas briesmīgs, tomēr spējām uzvarēt."


"Spēles beigās spēlējām trijās maiņās, jo savainojumu guvis Niklass Luceniuss. Iespējams, galotnē pārāk atbrīvojāmies, taču šī nebija pirmā reize, kad izlaidām uzvarētu spēli," viņš skaidroja.

Šī sezona Cipulim ir ļoti neveiksmīga un viņš vēl nav izcēlies ar precīzu sitienu. Arī vakar viņš neizmantoja pāris labas iespējas gūt vārtus.

"Es jau visu esmu izmēģinājis, pat svecīti iededzis. Jādzīvo tālāk, jāturpina mest pa vārtiem un jāgaida, kad pārspēšu vārtsargu. Pat nezinu ko darīt, visu daru pareizi, vienkārši neveicas. Treneris prasa vairāk metienu. Iemetīšu pirmo ripu, gan arī nākamās nāks," stāstīja uzbrucējs.

Spēlē ar SKA komandu, līdzjutēji sauca Cipuļa vārdu, tādējādi viņu atbalstot, par ko viņš bija ļoti priecīgs.

"Bija ļoti patīkami. Nevar taču runāt un rakstīt par mani tikai sliktu," viņš turpināja. "Ir patīkami apzināties, ka ir cilvēki, kuru vēl man labu un domā labas domas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!