Foto: LETA

Latvijas uzbrucējs Lauris Dārziņš ir apmierināts, ka pirms šīs sezonas nonācis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Čeļabinskas "Traktor", atzinies pats sportists.

Kā zināms, Dārziņš pēdējās sezonas spēlēja Kazaņas "Ak Bars" komandā, taču hokejistu regulāri mocīja savainojumi, turklāt viņš nespēja nostiprināties sastāvā.

Kā vienu no iemesliem latvietis min spēcīgo konkurenci Kazaņas klubā, jo "Ak Bars" būtu spējīga izveidot divas komandas.

"Čeļabinskā nonācu ātri. Sezona beidzās, un "AK Bars" sāka veidot komandu jaunajai sezonai. Viņu plānos es nebiju," "Traktor" mājaslapā citēts Dārziņš. "Acīmredzot "Traktor" to manīja, tāpēc izrādīja interesi par mani."

"Nezinu, vai tas bija maiņas darījums, taču ar notikumu gaitu biju apmierināts - Čeļabinskā ir lieliska komanda, kas pērn bija otrs spēcīgākais klubs līgā. Tāpēc, kad aģents man pateica, ka došos uz Čeļabinsku, biju ļoti apmierināts," sacīja Dārziņš.

Latviešu hokejists šosezon KHL aizvadījis 12 spēles, kuru laikā izcēlies ar trim vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Par veiksmīgu šo sezonu nevar nosaukt "Traktor" komandai, kas pēc 23 aizvadītiem mačiem un iekrātiem 30 punktiem Austrumu konferencē ieņem vien devīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!