Foto: DELFI

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mača sākumā pret Krievijas klubu Hantimansijskas "Jugra" kļūdījusies, ko sāncenši pratuši izmantot, ātri izvirzoties vadībā, izteicās rīdzinieku uzbrucējs Andris Džeriņš.

Jau vēstīts, ka jaunās sezonas pēdējā izbraukuma sērijas mačā Rīgas "Dinamo" ar 2:5 piekāpās "Jugra" hokejistiem. Rīdzinieki iedzinējos nonāca jau dueļa 44.sekundē, turklāt dažas minūtes vēlāk ielaida arī otro ripu, kas lika veikt vārtsargu maiņu - pieredzējušā latvieša Edgara Masaļska vietā stājās čehs Jakubs Sedlāčeks.

"Mēs arī mača sākumā spēlējām labi, bija pāris kļūdas, ko "Jugra" prata izmantot," Latvijas komandas mājaslapā citēts Džeriņš. "Trīsdesmit sekunžu pārtraukumā komandas galvenais treneris Artis Ābols teica, lai turpinām turēties pie spēles uzstādījuma, kas arī deva rezultātu un pratām rezultātu izlīdzināt."

Džeriņš pēc lieliskas Mika Indraša piespēles guva Rīgas "Dinamo" otros vārtus, otrajā periodā panākot 2:2. Tiesa, trešajā trešdaļā Latvijas komanda ielaida trīs bezatbildes ripas un cieta pārliecinošu zaudējumu.
"Mans vārtu guvums nebija iespēlēta kombinācija - vienkārša spēles epizode. Miks labi apspēlēja pretinieku, un es gāju uz brīvo vietu. Viņš man ļoti labi "nometa" ripu, man atlika to raidīt vārtos," piebilda uzbrucējs.

Izbraukuma sērijas četros mačos rīdzinieki cieta trīs zaudējumus, taču pie punktiem spēja tikt trīs spēlēs, izņemot pēdējā.
"Protams, ir labi, ka pirmajās spēlēs pratām tikt pie punktiem, bet šobrīd nav tā labākā sajūta. Šobrīd grūti komentēt izbraukumu kopumā," sacīja Džeriņš.

Ar astoņiem punktiem septiņās spēlēs "Dinamo" atkritusi uz Rietumu konferences kopvērtējuma devīto vietu, bet komandas nākamais mačs gaidāms nākamās nedēļas otrdienā, kad savā laukumā jāspēkojas pret Mitišču "Atlant".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!