Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Andris Džeriņš neticēja, ka regulārā čempionāta spēlē pret Sanktpēterburgas SKA ar roku gūtie vārti tiks ieskaitīti, atzina pats hokejists.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā ar 1:2 skaistā spēlē piekāpās KHL līdervienībai SKA. Džeriņš bija "Dinamo" vienīgo vārtu autors, tos gūstot ar roku.

"Ja godīgi, es biju pārliecināts, ka vārti netiks ieskaitīti. Pat īpaši nepriecājos pēc vārtu guvuma. Kad tiesnesis norādīja uz iemetienu centrā, biju pārsteigts," "Dinamo" mājaslapā citēts Džeriņš. "Bijām tik tuvu, bet tomēr tik tālu. Šeit nav, ko daudz piebilst, bijām ļoti tuvu, lai atņemtu vismaz punktu, bet šobrīd ir jāsamierinās ar neko. Mēs esam šeit, lai izcīnītu punktus un šodien mēs palikām bez viena."

Uzbrucējs izcēla Edgara Masaļska sniegumu šajā mačā: "Edža šodien vārtos darbojās ļoti labi. Var pat teikt, ka viņu pievīlām, jo viņš mums deva ļoti daudz iespēju un vilka komandu uz pozitīvu iznākumu šajā mačā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!