Foto: RIA Novosti/Scanpix

Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks otro Gagarina kausu izcīnījis savā kāzu gadadienā, ziņo krievu prese.

Šeremetjevas lidostā sagaidīt Maskavas "Dinamo" bija ieradusies arī Oļega Znaroka laulātā draudzene Ilona, kura žurnālistiem atklāja, ka šo svarīgo uzvaru viņas vīrs izcīnījis abu kāzu gadadienā, turklāt pirms šā mača viņš sievai apsolījis, ka uzvarēs.

"Kā gan "Traktor" būtu varējis uzvarēt mūsu kāzu gadadienā? Vīrs man apsolīja uzvarēt, bet viņš cilvēks, kas tur doto vārdu - kā teica, tā būs," teica Ilona Znaroka, kura no Rīgas izlidoja uz Maskavu, tiklīdz "Dinamo" guva uzvaras vārtus mačā pret "Traktor". "Kā viņi pagarinājumā iemeta vārtus, es uzreiz traucos uz Rīgas lidostu!"


Lidostā Maskavā sagaidīt savu vīru bija ieradusies arī aizsarga Iļjas Gorohova kundze Natālija, kura naktī mēroja ceļu no Jaroslavļas.

"Dzinu mašīnu virs 100 km/h," viņa atzinās. "Paguvu. Grūtāk bija iekļūt šeit, uzgaidāmajā zālē, apsardze ilgi nelaida iekšā."

Kā zināms, trešdien Maskavas "Dinamo" kļuva par divkārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem, sestajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) "play-off" finālspēlē Čeļabinskā ar 3:2 pagarinājumā uzvarot vietējo "Traktor" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!