Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Guntis Galviņš trešdienas spēlē pret Prāgas "Lev" guva savainojumu, kura dēļ izlaidīs vismaz vienu spēli, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Mačā, kurā "Dinamo" ar 1:3 zaudēja Mārtiņa Cipuļa un Aleksandra Ņiživija pārstāvētajai "Lev", Galviņam mača 28. minūtē pretinieku komandas uzbrucējs Marcels Hossa ar nūju pāršķēla virslūpu, un aizsargs uzreiz tika nogādāts slimnīcā, kur pāršķeltā virslūpa tika sašūta, uzliekot daudzas šuves.

Šī savainojuma dēļ Guntis Galviņš nevarēs piedalīties piektdienas spēlē pret Jāņa Sprukta pārstāvēto Maskavas CSKA, bet vai viņš varēs spēlēt KHL regulārā čempionāta pēdējā spēlē pret Bratislavas "Slovan", vēl lems mediķi. Galviņš ceturtdien bija atnācis uz komandas treniņu, taču trenēties nevarēja.

Atgādinām, ka kakla skriemeļu savainojuma dēļ vismaz divas nedēļas nevarēs spēlēt cits Rīgas vienības aizsargs Arvīds Reķis.

Šajā sezonā Galviņš Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL regulārajā čempionātā ir piedalījies 44 spēlēs, kurās ir guvis trīs vārtus un izdarījis 11 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 22 soda minūtes un lietderības koeficentu -10, laukumā vidēji pavadot 22:07 minūtes.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 46 punktiem 49 spēlēs joprojām atrodas pēdējā, 14.pozīcijā, bet visas līgas kopējā ieskaitē Latvijas klubam 24.vieta 26 vienību konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!