Foto: F64

Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Harijs Vītoliņš pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdaļfināla sērijas trešās spēles, kurā viņa vadītā komanda ar 0:2 piekāpās Sanktpēterburgas SKA, atzina, ka nospēlējuši slikti.

Kā ziņojām, pēc šā mača Maskavas "Dinamo" sērijā līdz četrām uzvarām nonākuši iedzinējos ar 1-2.

"Ja jau zaudējām, tas nozīmē, ka nospēlējām slikti," pēc spēles atzina Vītoliņš. "Iepriekšējā spēlē izveidojām mazāk [vārtu gūšanas] momentu, taču realizējām tos. Šodien bija izšķirīgi brīži, kuros vajadzēja iemest, bet to neizdarījām, tas nozīmē, ka pietrūka koncentrācijas, vēlēšanās. tagad gatavosimies nākamajam mačam."

Trenerim piekrīt arī uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. "SKA neko nebija mainījuši savā spēlē, neko neizdomāja, strādāja stingri pēc plāna. Mums laikam ir nopietni jāpadomā par savu spēli," atzina latviešu hokejists, kurš tika atzīts par labāko Maskavas "Dinamo" spēlētāju šai mačā. "Spēle vairākumā ir viena no tēmām, kas mums pēc spēle ir jāapspriež. Mums izdodas nostāties, nostiprināties zonā, bet tālāk nekas nenotiek. Pat nezinu, kā lai to izskaidro. Mums ir jābeidz kaut ko izdomāt un jāspēlē vienkāršāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!