Foto: F64
Kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo" uz spēli izbraukumā pret Zagrebas "Medveščak" devies arī Miks Indrašis, kuru komanda bija nosūtījusi uz savu fārmklubu Liepājā, informē "Dinamo".

Pagājušajā nedēļā Rīgas "Dinamo" vadība veica krasas izmaiņas komandas sastāvā – Indrašis tika nosūtīts uz fārmklubu "Liepāja", atteikumu draftā ievietoja aizsargu Tomāšu Kundrāteku, bet lauza līgumu ar uzbrucēju Villi Leino. Tāpat komandas kapteiņa pienākumi tagad uzticēti Kristapam Sotniekam, kurš šajā statusā nomainīja Lauri Dārziņu.

Uz spēli Zagrebā Rīgas komanda devusies 23 hokejistu sastāvā. Kopā ar rīdziniekiem bez Indraša ir arī Bruno Zabis, kuru "Dinamo' izsauca no "Liepājas". Izbraukumā nedosies savainotie uzbrucēji Nikolajs Jeļisejevs un Kaspars Saulietis, kā arī aizsargs Kundrāteks, kura neviena no KHL komandām tā arī neizvēlējās pēc ievietošanas atteikuma draftā.

Spēle pret Zagrebas "Medveščak", kas ir rīdzinieku konkurenti Rietumu konferencē cīņā par iekļūšanu "play off", notiks otrdien, 22. decembrī. Spēles sākums pulksten 19:30. Portāls "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi.

Rīgas "Dinamo" sastāvs spēlei Zagrebā:
vārtsargi – Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks; aizsargi – Stīvens Seigo, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis; uzbrucēji – Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Vitālijs Pavlovs, Armands Bērziņš, Roberts Locāns un Bruno Zabis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!