Foto: F64

Latvijas klubu Rīgas 'Dinamo' pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē kārtējo reizi iegāza neveiksmīgs otrais puslaiks, uzskata latviešu uzbrucējs Miks Indrašis.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" hokejisti izbraukumā pirmdien ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Bratislavas "Slovan" spēlētājiem.

"Zinājām, kas viņiem ir vajadzīgs – viens punkts. Domāju, spēli iesākām pietiekami labi. No malas likās, ka spēlējām nedaudz labāk nekā viņi. Bija momenti, kurus neizmantojām. Diemžēl, bet jāsaka – kā vienmēr iegāza otrais periods," Rīgas "Dinamo" preses dienestam sacīja Indrašis.

"Trešajā trešdaļā vienkārši gājām laukumā un centāmies atspēlēties. Divus vārtus atguvām. Protams, gribējām izbraukumu noslēgt uz nedaudz labākas nots," turpināja latvietis.

Tāpat Indrašis pastāstīja arī par savu vārtu guvumu: "Bija iespēlēts vairākums – katrs atradāmies savā pozīcijā. Sākumā centos atdot piespēli, bet nevienam neizdevās atbrīvoties. Pamanīju, ka Timijs [Tims Sestito] ir nosedzis vārtsargu un metu tuvajā stūrī. Ripa veiksmīgi atrada ceļu vārtos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!