Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sniegums ir uzlabojies, tomēr punktus joprojām neizdodas izcīnīt, pēc zaudējuma Magņitogorskas "Metallurg" komandai sacīja uzbrucējs Miks Indrašis.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien izbraukumā ar 4:5 piekāpās pašreizējiem KHL čempioniem Magņitogorskas "Metallurg".

"Iesākām aktīvi. Pret viņu galveno maiņu – Mozjakinu-Kovāržu-Zaripovu – vajadzēja spēlēt agresīvāk un neļaut viņiem izpausties," "Dinamo" mājaslapā citēts Indrašis. "Treneri teica, ka varam spēlēt pret jebkuru pretinieku. Jāspēlē vienkārši, jo problēmas sāk rasties tad, kad cenšamies kaut ko izdomāt. Ja pieturam ripu, tad arī ir redzams, ka varam spēlēt pret jebkuru un viss notiek."

"Sniegums un spēle varbūt ir uzlabojusies, bet punktus tas nedod. Punkti ir galvenais, kas mums ir vajadzīgs. Lai cik mēs labi spēlētu, ja nav punktu, tas mums neko nedod," uzsvēra uzbrucējs.

Ar 38 spēlēs izcīnītiem 43 punktiem Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 13.vietā, bet tikpat punktu ir arī pēdējā vietā esošajai Zagrebas "Medveščak" vienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!