Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jekaterinburgas "Avtomobilist" sastāvu papildinās krievu uzbrucējs Aleksejs Jašins, vēsta interneta mājaslapa "66.ru".

Abas puses vēl nav vienojušās par līguma detaļām, taču klubam tuvu stāvoši avoti vēsta, ka līgums tuvākajā laikā tiks parakstīts.

Līdz ar to Jašins atgriezīsies komandā, kurā 1990.gadā sāka savu profesionāļa karjeru. Jau aizvadītajā sezonā izskanēja runas, ka viņš varētu spēlēt "Avtomobilist" komandā, taču Jašins pievienojās Maskavas CSKA vienībai.

38 gadus vecais Jašins pagājušajā sezonā CSKA kluba rindās 46 mačos guva desmit vārtus un izdarīja 11 rezultatīvas piespēles.

Krievu uzbrucējs lielāko karjeras daļu spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur viņš aizvadīja 898 cīņās, izceļoties ar 348 vārtiem un 460 rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat kļuvis zināms, ka par "Avtomobilist" vienības galveno treneri strādās Andrejs Šajanovs, kurš aizvadītajā sezonā vadīja citu KHL komandu Astanas "Baris. Tāpat viņš Pasaules hokeja čempionātā vadīja Kazahstānas izlasi, bet pēc turnīra tika atlaists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!