Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālā hokeja līga (KHL) neplāno atteikties no šīs sezonas Zvaigžņu spēles rīkošanas saistībā ar traģisko aviokatastrofu Jaroslavļā, kurā bojā gāja visa KHL komanda Jaroslavļas "Lokomotiv".

Kā atzina KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs, šīs sezonas Zvaigžņu spēli tomēr vajadzētu rīkot, lai pieminētu bojāgājušos "Lokomotiv" hokejistus, raksta portāls "Sport Ekspress".

"Domāju, ka KHL Zvaigžņu spēli obligāti jārīko, lai godinātu bojāgājušos "Lokomotiv" hokejistus," laikrakstam "Sport-Ekspress" atzina Medvedevs. "Protams, vajadzētu kaut kādā veidā izmainīt formātu un atteikties no pārāk izteiktiem svinīgiem pasākumiem."

Šīs sezonas KHL Zvaigžņu spēle ieplānota 2012.gada 21.janvārī Rīgā.

Tā būs ceturtā KHL Zvaigžņu spēle. Pirmā notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, bet trešā šogad notika Sanktpēterburgā.

Kā ziņots, 7.septembrī neilgi pēc pacelšanās avarēja "Jak-42" markas lidmašīna, kurā atradās visa "Lokomotiv" komanda, kurā spēlēja arī 37 gadus vecais Skrastiņš.

Lidmašīnā atradās 45 pasažieri, 43 no tiem gāja bojā katastrofas vietā, tostarp arī Skrastiņš. Izdzīvoja vienīgi Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs un borta inženieris Aleksandrs Sizovs, taču pirmais pēc piecu dienu ilgas cīņas par dzīvību pirmdien slimnīcā mira.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!