Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs pēc "sausā" zaudējuma Podoļskas "Vitjazj" vienībai atzina, ka rīdzinieki nav izmantojuši savas iespējas.

Kā zināms, abas komandas pamatlaikā un pagarinājumā nespēja gūt vārtus, bet "bullīšos" labāki bija viesi, svinot uzvaru mačā ar 1:0.

"Žēl. Spēlējām pacietīgi, konstruktīvi un tomēr gribējām dabūt trīs punktus. Iespējas mums bija ļoti daudz," "Dinamo" mājaslapā citēts aizsargs. "Metieni pa vārtiem bija, viņus vairākas reizes glāba vārtu stabs, kā arī vārtsargs. Tāda mazuma piegarša."

"Pārtraukumos treneris mūs uzmundrināja. Visu laiku bijām tik tuvu, līdz vārtu guvumam pietrūka ļoti maz. Ripa pat pa vārtu līniju nobrauca. Vienīgais labums, ka paši visu spēli neielaidām vārtus. Sedlo [Jakubs Sedlāčeks] arī ir liels malacis," piebilda Krišjānis Rēdlihs.

Mājas spēļu sēriju rīdzinieki noslēgs sestdien, kad tiksies ar Vladivostokas "Admiral". Šī spēle sāksies jau pulksten 15:00, nevis pulksten 17:00 kā ierasts brīvdienās. "Nākamajā spēlē ejam cīnīties par trim punktiem. Šī jāaizmirst, jāpaņem tikai pozitīvais."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!