Foto: Sputnik/Scanpix

Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs pēc spēles ar Maskavas "Dinamo" un Mārtiņu Karsumu atzina, ka rīdzinieki šo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli aizvadījuši labi, taču kārtējo reizi nav paveicies iegūt vairāk par vienu punktu.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" spēlē pret Maskavas "Dinamo" ceturto reizi pēc kārtas piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos.

"Jāsāk tomēr ar pozitīvo - mēs šodien spēlējām ļoti labi, visi cīnījāmies viens par otru, bloķējām metienus. Komandai tiešām – cepuri nost! Komandas gars mums ir lielisks," Rīgas "Dinamo" mājas lapā citēts Krišjānis Rēdlihs. "Ir jālauž tas "bullīšu" lāsts. Ir jātiek pie punktiem."

Tieši Krišjānis bija rīdzinieku vienīgo vārtu guvējs šai mačā spēles pamatlaikā, realizējot skaitlisko vairākumu. "Uzstādījums bija vienkāršs – vairāk mest pa vārtiem," stāsta hokejists. "Šī tomēr jau bija iespēlēta kombinācija. Man bija jāaizmet līdz vārtiem un tur jau Gilīss vai Meija pacīnīsies. Šoreiz sanāca laimīgi."

Kā zināms, Maskavas "Dinamo" rindās spēlē Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš šai mačā tika pie rezultatīvas piespēles.

"Sanāca ar viņu pāris reizes laukumā paspēkoties," saka Krišjānis Rēdlihs. "Spēlējot pret Karsumu, ir maksimāli jākoncentrējas. Ja viņš sit, tad ir... nu, ļoti sāpīgi. Un, ja vēl neesi gatavs, var slikti beigties. Jebkurā gadījumā – spēlēt pret Mārtiņu ir ļoti interesanti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!