Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" komandas aizsargs Krišjānis Rēdlihs pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Maskavas CSKA vienībai izcēla pretinieka iespēju realizāciju, kas mājiniekiem atnesa pārliecinošu uzvaru.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" savas septiņas spēles ilgās izbraukuma sērijas otrajā mačā ar 0:5 (0:1, 0:2, 0:2) piekāpās pagājušās KHL sezonas regulārā čempionāta uzvarētājiem Maskavas CSKA.

"Šodien spēlējām ar ļoti labu pretinieku, kurš savas iespējas izmanto. Viņiem vārtus izdevās gūt, bet mums nē. Tas arī mūs psiholoģiski salauza," Rīgas kluba mājas lapā citēts Krišjānis Rēdlihs.

"CSKA meistarība ir augstākajā līmenī," norāda pieredzējušais aizargs. "Viņiem visas maiņas ir gatavas spēlēt ļoti augstā tempā un kvalitātē."

Ceturtdien, 3. septembrī, Rīgas "Dinamo" viesos spēlēs ar Zagrebas "Medveščak" un komanda cer, ka izdosies neiesākt zaudējumu sēriju.

"Izbraukumu noslēgsim Zagrebā, un tur jācenšas gūt punktus. Mēs jau pierādījām Minskā, ka protam gūt vārtus," saka Rēdlihs.

Pēc mača Horvātijā "Dinamo" atgriezīsies mājās, lai pēc piecām dienām izbraukumu atsāktu ar viesošanos pie tālākajām KHL komandām - Novokuzņeckas "Metallurg", Novosibirskas "Sibirj", Habarovskas "Amur" un Vladivostokas "Admiral".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!