Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" cīņā ar Jaroslavļas "Lokomotiv" vajadzēja izcīnīt vismaz vienu punktu, uzskata vienības aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Kā zināms, piektdien aizvadītajā mačā rīdzinieki izbraukumā cieta neveiksmi ar rezultātu 1:4, noslēdzošās divas ripas ielaižot pēdējās septiņās minūtēs.

"Atkal jāsaka, ka jāizmanto vairākumi, kuros bija izdevības. Jāizmanto savas iespējas, ko šodien neizdarījām. Trešajā trešdaļā viņi mūs par to sodīja," vienības oficiālajā mājaslapā citēti Rēdliha izteikumi. "Vairāk vai mazāk kontrolējām ripu, bet vajadzēja vairāk dabūt ripu uz vārtiem. Laikā, kad guvām vārtus, beidzot bija cīņa, ripa labi atlēca un guvām vārtus. Ar spēku ienesām ripu. Pēc tam bija laba sajūta, ka tūlīt viss būs kārtībā, dabūsim "ar gaļu" vārtus. Bet sanāca, kā sanāca. Ejam trenēties un spēlējam tālāk."

"Šodien spēlējām koncentrēti un kompakti. Likās, ka varējām dabūt šeit punktus. Vajadzēja dabūt," secināja spēlētājs.

Kā zināms, "Lokomotiv" komandā spēlē arī latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem.

Nākamajā mačā Rīgas "Dinamo" svētdien izbraukumā sacentīsies ar Podoļskas "Vitjaz".

Kopumā rīdzinieki 13 oktobra mačos tika vien pie četriem panākumiem.

Rīgas "Dinamo" ar 26 punktiem 24 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā joprojām ieņem pirmspēdējo vietu 14 komandu konkurencē, no labāko astoņnieka gan atpaliekot vien par trim punktiem. Savukārt "Lokomotiv" ar 32 punktiem 22 mačos pacēlusies uz septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!