Foto: DELFI

Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Rietumu konferences vicelīdere Helsinku "Jokerit" no Somijas pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) pieveica Horvātijas klubu Zagrebas "Medveščak", izcīnot jau ceturto panākumu pēc kārtas.

Mača rezultātu ceturtajā minūtē atklāja mājinieku rindās spēlējošais Juhamati Āltonens. Otrās trešdaļas izskaņā 2:0 panāca Jani Rita, bet divas minūtes vēlāk vienus vārtus guva arī "Medveščak" hokejisti, kad izcēlās Dānijas uzbrucējs Patriks Bjorkstrands. Noslēdzošā perioda sākumā divu vārtu pārsvaru "Jokerit" komandai atguva Jeri Sallinens, bet punktu šajā mačā pielika Topi Jākola, kurš pusminūti līdz pamatlaika beigām ripu ieraidīja tukšos "Medveščak" vārtos.

Kulda šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 34 sekundes, kā laikā izcēlās ar vienu bloķētu metienu un vienu spēka paņēmienu.

KHL Rietumu konferencē un visā līgā līdere ar 87 punktiem 40 mačos ir Maskavas CSKA komanda, bet tai konferencē ar 75 punktiem 41 spēlē seko "Jokerit". Savukārt Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" ar 50 punktiem 40 mačos atrodas 12.pozīcijā.

Tikmēr Austrumu konferencē līderi ar 76 punktiem 40 dueļos ir Novosibirskas "Sibirj".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!