Foto: F64

Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas "Salavat Julajev" komanda trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ielaida trīs vārtus mazākumā un savā laukumā ar 3:5 (2:2, 1:1, 0:2) zaudēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienībai.

Pirmajā trešdaļā vadībā pa reizei pabija abas komandas, bet otrajā trešdaļā mājinieki otro reizi izlaida no rokām vienu vārtu pārsvaru. Ceturtos vārtus un trešos no tiem mazākuma laikā "Salavat Julajev" zaudēja trešās trešdaļas 13.minūtē. Piektā ripa 18 sekundes pirms mača beigām tika nogādāta jau tukšos laukuma saimnieku vārtos.

Kulda spēlēja savas komandas otrajā maiņā, uz ledus pavadot 23 minūtes un 14 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Viņš veica divus metienus pa vārtiem, bloķēja četrus pretinieku raidījumus, kas arī bija labākais rādītājs vienībā, un izpildīja divus spēka paņēmienus.

Laukuma saimnieku labā divus vārtus guva Deniss Hlistovs, bet uzvarētāju sastāvā ar diviem precīziem metieniem izcēlās zviedrs Tobiass Viklunds, kura kontā arī viena rezultatīva piespēle.

Pēdējos desmit mačos Ufas klubs izcīnījis tikai trīs uzvaras.

Tikmēr Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs izcēlās ar rezultatīvu piespēli KHL regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandai savā laukumā ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) uzvarēt Habarovskas klubu "Amur".

Pujacs piedalījās komandas pirmajos gūtajos vārtos, kad spēles astotajā minūtē mājinieki vairākumā panāca rezultātu 1:0.

Aizsargs savā jaunajā komandā aizvadīja septīto maču, šajā laikā iekrājot vienus gūtus vārtus un divas rezultatīvas piespēles. Savukārt "Ņeftehimik" pēdējās septiņās cīņās tikusi pie piecām uzvarām.

Pujacs spēlēja komandas trešajā maiņā, uz ledus pavadot 18 minūtes un 29 sekundes, kas bija otrais lielākais spēles laiks vienībā. Viņš veica vienu metienu pa vārtiem un bloķēja divus pretinieku raidījumus.

"Amur" vienība pēdējos desmit mačos piedzīvojusi deviņus zaudējumus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!