Foto: F64

Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Toljati "Lada" svētdien regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:2, 1:0) piekāpās Hantimansijskas "Jugra" vienībai.

Pēc tam, kad iepriekšējā mačā Masaļskis savos vārtos ielaida četras ripas, šoreiz viņš palika savas komandas rezervē, bet Ivans Kasutins "Lada" rindās atvairīja 24 no 26 metieniem.

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Igors Volkovs un Ņikita Gusevs.

Kā zināms, Toljati vienībā par galvenā trenera palīgu strādā latviešu speciālists Artis Ābols, bet "Lada" deviņās šīs sezonas cīņās tikusi vien pie divām uzvarām.

Citā mačā uzvaru izcīnīja Rietumu konferences līdere Maskavas CSKA, kas ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) savā laukumā pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandu, kas vēl pavisam nesen bija līdere Austrumu konferencē, bet tagad piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā līdere ar 20 punktiem deviņās cīņās ir Maskavas CSKA, kurai divus punktu zaudē Somijas vienība Helsinku "Jokerit", kas gan aizvadījusi par diviem mačiem mazāk. Savukārt trešā ar 16 punktiem ir Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība.

Tikmēr Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" ar 11 punktiem astoņos mačos atkritusi uz desmito pozīciju. Nākamajā mačā tā pirmdien viesos tiksies ar aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas "Admiral" komandu.

Savukārt Austrumu konferencē līdere ar 21 punktu deviņos mačos ir Omskas "Avangard", bet "Lada" ar septiņiem punktiem deviņos mačos atkāpusies uz noslēdzošo, 14.pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!