Foto: F64

Lai arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Maskavas "Dinamo" pēdējās sešās spēlēs piedzīvojusi piecus zaudējumus, kluba ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs neplāno atlaist komandas galveno treneri Hariju Vītoliņu, norādot, ka ir jāuzticas treneru korpusam.

"Vajag risināt problēmas gan sevī, gan komandā, gan treneru štābā. Tāpat jāpārdomā attieksme pret treniņu procesu un darbu. Jāiet uz priekšu. Mainīt treneri būtu vieglākais risinājums," sarunā ar "Championat.com" sacīja Safronovs. "Arī laikā, kad pie komandas stūres bija cits Latvijas speciālists Oļegs Znaroks, zaudējām vairākas spēles pēc kārtas."

Kā zināms, pateicoties Maskavas vienībā spēlējošā latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma svētdien gūtajiem vārtiem un rezultatīvajai piespēlei, "Dinamo" ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā uzveica citu Krievijas galvaspilsētas komandu "Spartak", tādējādi pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

Kā zināms, "Dinamo" galvenā trenera amatu patlaban ieņem latviešu speciālists Vītoliņš, bet ceturtdien no trenera asistenta amata tika atbrīvots Viktors Ignatjevs.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ar 59 punktiem 28 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda, bet Maskavas "Dinamo" ar 43 punktiem 27 spēlēs pakāpusies uz piekto pozīciju.

Savukārt Latvijas vienība Rīgas "Dinamo", kas pēdējos piecos mačos uzvarējusi četras reizes, ar 34 punktiem ir priekšpēdējā, 13.vietā konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!