Foto: DELFI

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) nedēļas labāko uzbrucēju atzīts Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājs Miķelis Rēdlihs, vēsta turnīra mājaslapa internetā.

Aizvadītās nedēļas četrās spēlēs Rēdlihs izcēlās ar trīs vārtu guvumiem un trīs rezultatīvām piespēlē, palīdzot savai komandai četrās spēlēs izcīnīt trīs uzvaras. Uzbrucēja lietderības koeficents šajos mačos bija +3. Ar diviem vārtiem mačā pret Helsinku "Jokerit" Rēdlihs sāka komandas piecu vārtu deficīta atspēlēšanu.

Rēdlihs šajā sezonā Rīgas "Dinamo" komandā aizvadījis 28 spēlēs, kurās guvis 10 vārtus un sešas reizes rezultatīvi piespēlējis, būdams komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Savukārt par aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu atzīts Aleksandrs Salāks no Novosibirskas "Sibirj", kurš trīs spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, vidēji ielaižot 6,67 vārtus un atvairot 97,7 procentus pretinieku metienu.

Savukārt Filips Larsens no "Jokerit" ir labākais aizsargs, gūstot vārtus, izdarot četras piespēles un nopelnot lietderības koeficents +5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!