Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) statistikas rādītājos rezultatīvo piespēlētāju topā pirmajā vietā joprojām ir Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Rēdlihs vakar spēlē pret KHL līderiem Sankpēterburgas SKA izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un reizi pats guva vārtus, bet "Dinamo", kā zināms, dramatiskā cīņā uzvarēja pagarinājumā ar 5:4. Rēdliha kontā tagad ir seši vārti un 19 rezultatīvas piespēles, kas līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņu ierindo piektajā vietā.

Vēl KHL rezultatīvāko spēlētāju TOP 30 iekļuvuši viņa maiņas biedri Jānis Sprukts un Mārtiņš Karsums. Sprukts ar pieciem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm ir 27.vietā, bet Karsums – 29.vietā (11+5).


KHL rezultatīvākais spēlētājs šobrīd ir Jakubs Petružaleks no Habarovskas "Amur", kurš guvis 12 vārtus un izdarījis 17 rezultatīvas piespēles.

Rezultatīvāko aizsargu sarakstā astotais šobrīd ir "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš (6+6), bet Guntis Galviņš ieņem 16.vietu (5+6).

Vārtu guvēju topā 11.vietu ieņem Karsums, bet rīdzinieku vārtsargs Kriss Holts ir 19.vietā ielaisto ripu ziņā (vidēji spēlē 2,67 ripas). Savukārt atvairīto metienu ziņā Holts ieņem 25.vietu (91,1%).

Pašā galvenajā rādītājā – turnīra tabulā – rīdzinieki pēc trešdienas uzvaras atgriezušies "play off" zonā un ar 29 punktiem noslēdz Rietumu konferences labāko astotnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!