Foto: F64
Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc mača pret savu bijušo klubu Jaroslavļas "Lokomotiv" izteicās, ka spēle bijusi ļoti līdzīga, jo komandas spēlējušas centīgi, taču pēcspēles metienu viņš izpildīt nevēlējās.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" piektdien ar rezultātu 1:0 pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Jāņa Sprukta pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Mačs bija ļoti līdzīgs, jo abas komandas spēlēja centīgi. Uzvarētāju nācās noteikt bullīšos, kur veiksmīgāki izrādījāmies mēs," kluba mājaslapā citēts Rēdlihs. ""Cenšamies izpildīt trenera spēles uzstādījumus, reizēm varbūt vēl viss neizdodas tā, kā gribētos, bet mēs strādājam. Pēc iespējas vairāk cenšamies spēlēt disciplinēti un redzams, ka tas dod rezultātu."

Miķelis Rēdlihs, spēlējot pret savu bijušo klubu, ieguvis papildus un adrenalīnu, kas ļāva izbaudīt maču. Tomēr viņš nebija starp tiem, kurš izpildīja pēcspēles metienu, jo pats nav vēlējies to darīt.

"Sprukts, pirms "bullīšiem", Senfordam laikam gribēja izstāstīt, ko kurš no mūsējiem prot izdarīt. Aktīvi pētīja mūsu soliņu. Laikam "švaki" stāstīja," sacīja Rēdlihs. "Bukarts malacis, tiešām labu metienu izpildīja. Pats mets negribēju. Es bullīšus pēdējā laikā metu vārtsargam starp kājām. Šim vārtsargam starp kājām iemest nevar, jau pirms "bullīšiem" džekiem teicu, lai starp kājām nemet."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!