Foto: F64

Savainojumu guvušais Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jaroslavļas ”Lokomotiv” uzbrucējs Miķelis Rēdlihs tuvākajās dienās plāno atsākt individuālos treniņus uz ledus, bet savu atgriešanos laukumā neprognozē.

Par to hokejists pastāstījis interneta izdevumam ”Just Hockey”.

Oktobra sākumā treniņa laikā Rēdliham ripa trāpīja pa ceļgalu, ”izsitot” latviešu hokejistu no ierindas uz nenoteiktu laiku. Pirms tam KHL čempionātā Rēdlihs bija aizvadījis 243 spēles pēc kārtas, kas tobrīd bija līgas rekords.

”Protams, nepatīkami, ka nevaru palīdzēt komandai. Taču savainojumi ir jebkura sportista hokeja dzīves sastāvdaļa, no tām neizspruksi. Tagad pēc operācijas jūtos labi un darīšu visu, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos laukumā,” saka Rēdlihs.

Sākotnēji ārsti prognozēja, ka laukumā Rēdlihs varētu atgriezties pēc diviem mēnešiem, taču tagad hokejists atgriešanās laiku neprognozē. ”Uzskatu, ka viss norit labi, jo ar katru dienu jūtos arvien labāk. Varu mierīgi staigāt, trenažieru zālē aizvadu aktīvus treniņus, pilnā sparā minu velotrenažieri. Tuvākajās dienās plānoju atsākt treniņus uz ledus, tiesa, individuālus.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!