Foto: F64

Kontinentālā hokeja līga (KHL) ir izziņojusi jaunās sezonas pirmās nedēļas labākos spēlētājus, šoreiz tie ir Omskas "Avangar", HK "Soči" un Novosibirskas "Sibirj" pārstāvji.

Par nedēļas labāko vārtsargu izvēlēts Omskas "Avangard" vārtsargs Dominiks Furhs, kurš palīdzēja savai komandai sezonu iesākt ar trim uzvarām trīs spēlēs, turklāt vienu no tām viņš aizvadīja "sausā". Kopumā Furhs atvairīja 96,15% pretinieku metienu pa saviem vārtiem.

Par labāko uzbrucēju nosaukts HK "Soči" spēlētājs Andrē Petersons, kurš guva rezultativitātes punktus divos no trijiem pirmajiem sezonas mačiem. Zviedru uzbrucēja kontā ir "hettriks" spēlē pret "Jokerit" un divas rezultatīvas piespēles, ieskaitot spēli pret Rīgas "Dinamo".

Nedēļas labākais aizsargs ir Novosibirskas "Sibirj" spēlētājs Ādams Pošaleks, kurš visas trīs komandas spēles, no kurām divas bija uzvaras un viena - zaudējums, pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu. Turklāt aizsargs izdarījis arī četras rezultatīvas piespēles.

Par labāko jauno spēlētāju nosaukts "Sibirj" vārtsargs Aleksejs Krasikovs, kurš sargāja vārtus vārtus visās trijās spēlēs un nodrošināja komandai tajās divas uzvaras, turklāt vienā spēlē viņš neielaida savos vārtos nevienu ripu. jaunā vārtsarga "sausā" sērija jau ilgst 92 minūtes un 11 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!