Foto: DELFI

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem pirmdien nosaukti Aleksandrs Sudņicins, Aleksandrs Kutuzovs un Andrē Petešons.

Par labāko vārtsargu atzīts Latvijas aizsarga Georgija Pujaca komandas biedrs Ņižņekamskas "Ņeftehimik" rindās Sudņicins, kurš laukumā devās divos mačos, reizi laukumu atstājot nepārspēts. Viņš atvairīja 98,6% metienu un vidēji ielaida vien 0,5 ripas.

Kopā "Ņeftehimik" iepriekšējā nedēļā aizvadīja trīs spēles, visos tiekot pie panākumiem, tomēr no izslēgšanas spēļu zonas tā joprojām atpaliek par astoņiem punktiem.

Tikmēr par nedēļas labāko aizsargu līgā atzīts cita Latvijas aizsarga Artūra Kuldas komandas biedrs Ufas "Salavat Julajev" vienībā Kutuzovs, kurš trijos mačos ne tikai guva divus vārtus un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, bet arī tika pie pozitīva lietderības koeficienta +5.

Arī "Salavat Julajev" uzvarēja visās trijās pagājušās nedēļas spēlēs.

Savukārt par labāko uzbrucēju nosaukts zviedrs Petešons no "Soči" komandas, kurš trijos mačos pamanījās gūt piecus vārtus un izpildīt trīs rezultatīvas piespēles.

Par labāko līgas jauno spēlētāju nosaukts Omskas "Avangard" pārstāvošais vārtsargs Deniss Kostins, kurš trijos mačos atvairīja 94,9% metienu un vidēji ielaida 1,67 ripas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!