Foto: LETA

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā spēlē svētdien spēlējusi rupji un tiesneši pieļāvuši vairākas kļūdas, uzskata Latvijas komandas Rīgas “Dinamo” uzbrucējs Ainārs Podziņš.

Atgādinām, ka svētdien notikušajā mačā “Dinamo” ar rezultātu 1:4 piekāpās Ņižņijnovgorodas “Torpedo” komandai, tādejādi rezultāts sērija līdz četrām uzvarām kļuva neizšķirts 2-2.

““Torpedo” spēlēja rupji un tiesneši neredzēja vairākus viņu pārkāpumus,” portālā “sports.ru” citēts Podziņš. “Tikmēr mums iedeva vairākus nepelnītus noraidījumus, taču turpināsim cīnīties ar visiem spēkiem.”

“Uz šo maču bijām sagatavojušies kā uz kauju, un centāmies izpildīt visus trenera noradījumus,” turpināja uzbrucējs. “Varbūt mūs negatīvi ietekmēja ātri ielaistie vārti. Tomēr sērija vēl nav zaudēta un darīsim visu, lai tajā uzvarētu.”

Podziņš aizvadītajā mačā nospēlēja gandrīz desmit minūtes, par ko pats bija apmierināts: “Es mēģinu darīt visu, ko saka treneris, taču ne vienmēr tas izdodas. Tomēr vēlēšanās palīdzēt man ir vairāk nekā pietiekama, un es gribu darīt visu, lai mana komanda uzvar šajā sērijā.”

Nākamā spēle gaidāma otrdien Ņižņijnovgorodā, bet jau tagad zināms, ka ceturtdien sērija atgriezīsies arī Rīgā. Biļešu tirdzniecība uz sesto spēli sāksies otrdien plkst.13.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!