Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs Georgijs Pujacs saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju, tāpēc izlaidīs abas atlikušās vienības izbraukuma sērijas spēles, vēsta līga.

Svētdien notikušajā mačā Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 2:1 pagarinājumā pieveica Ņižņekamskas "Ņeftehimik", bet cīņas gaitā noraidījumus uz 5+20 minūtēm saņēma ne tikai Pujacs, bet arī vēl viens rīdzinieku aizsargs Arvīds Reķis un cīņas beigas Latvijas komanda aizvadīja ar četriem aizsargiem. Zīmīgi, ka abi Latvijas aizsargi noraidījumus saņēma par pārkāpumiem pret Georgiju Belousovu.

Pirmdien līgas Disciplinārā komiteja lēmusi, ka Pujacam būs jāizlaiž nākamās divas spēles, bet Reķis izvairījies no papildu soda saņemšanas.

Šajā izbraukumā Rīgas "Dinamo" devās ar astoņiem aizsargiem, tāpēc tai nav nepieciešamības izsaukt kādu papildu spēlētāju, jo pēdējā laikā Latvijas klubs mačos piedalās ar sešiem aizsardzības līnijas hokejistiem.

Izbraukuma sērijas turpinājumā Rīgas "Dinamo" otrdien spēkosies ar uzbrukumā ļoti spēcīgo Magņitogorskas "Metallurg" komandu, bet ceturtdien tā tiksies ar pagājušās sezonas līgas vicečempioni Čeļabinskas "Traktor". Turpinājumā būs ar KHL Zvaigžņu spēli saistīts pārtraukums, bet nākamnedēļ Rīgas "Dinamo" aizvadīs četrus mačus savā laukumā.

Ar 72 punktiem 40 spēlēs Latvijas klubs atrodas Rietumu konferences kopvērtējuma tabulas ceturtajā vietā, par punktu apsteidzot Maskavas CSKA komandu, kas aizvadījusi par divām cīņām vairāk, bet par diviem punktiem vairāk ir 42 spēles aizvadījušajai aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Doņeckas "Donbass" vienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!