Foto: F64

Rīgas "Dinamo" komandai nevis neveicās, bet spēlētāji vārtus nespēj gūt nepietiekamu prasmju dēļ, pārliecināts ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības galvenais treneris Peka Rautakallio.

Kā ziņots, svētdien Rīgas "Dinamo" komandai kārtējo reizi bija ievērojams pārsvars, tomēr tā ar rezultātu 0:1 piekāpās Čerepovecas "Severstaļ" vienībai.

"Jau pirms spēles zinājām, ka pretiniekiem ir labs vārtsargs [Vasīlijs Kosečkins]. Spēlējām pietiekoši labi un mums bija iespējas uzvarēt, tomēr atkal nespējām izmantot momentus," pēc spēles secināja somu speciālists. "Šāds stāsts vairāk vai mazāk ir visās spēlēs. Tam nav saistība ar veiksmi, bet gan spēlētāju prasmēm. Jāuzsver gan, ka šoreiz spēlējām labāk nekā iepriekš, tomēr atkal ar to nebija pietiekoši."

Rautakallio preses konferencē uzsvēra, ka komanda katru dienu strādā pie vairākumu realizācijas. Tāpat viņš uzsvēra, ka jau pavisam drīz sastāvā tiks iekļauts pieredzējušais uzbrucējs Ģirts Ankipāns un treneris šajā mačā nebija apmierināts ar jaunā uzbrucēja Mika Indraša sniegumu, kurš trešajā trešdaļā tika pazemināts uz ceturto virknējumu.

"Spēle bija ļoti līdzīga un šie trīs punkti mums nāca smagi," teica "Severstaļ" vienības galvenais treneris Andrejs Nazarovs. "Abas komandas bija pelnījušas punktus, bet mums šoreiz paveicās vairāk."

Kaut praktiski visu maču Rīgas "Dinamo" komandai bija pārsvars, vienīgos vārtus otrās trešdaļas otrajā minūtē guva "Severstaļ" hokejists Genādijs Stoļarovs. Savukārt Košečkins atvairīja visus 29 rīdzinieku metienus.

Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šī mača Rīgas "Dinamo" ar 15 punktiem 14 spēlēs atkrita uz 12.vietu, bet "Severstaļ" ar 22 punktiem 13 mačos šajā pašā konferencē pakāpās uz sesto pozīciju.

Arī nākamo spēli aizvadīs savā laukumā, kad otrdien uzņems Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo", bet pēc tam sestdien uzsāks izbraukuma sēriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!