Foto: DELFI
Vāju un nepārliecinošu spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā otrdien aizvadīja Rīgas "Dinamo" komanda, ar 1:2 piekāpjoties Habarovskas "Amur" vienībai.

Viesi šo maču uzreiz iesāka ļoti aktīvi un pat rupji un kaut cik cienījamu pretsparu rīdzinieki spēja izrādīt tikai pirmajā periodā. Spēles sākums bija mūsējiem labvēlīgs, kad Kaspars Saulietis ar skaistu solo pārspēja Aleksandru Pečurski. Diemžēl tie izrādījās vienīgie "Dinamo" gūtie vārti šai spēlē.

Rīdzinieku spēles taktiku izbojāja komandas rezultatīvākā uzbrucēja Tima Sestito zaudējums jau septītajā minītē - spēka paņēmienā pret viņu Timam tika lauzts plecs un sezona līdz ar to mūsu leģionāram ir beigusies. Vainīgā, Akima Aliu, noraidījums līdz spēles beigām salīdzinoši ir mazs mierinājums.

Arī turpinājumā pēc šā incidenta "Amur" turpināja spēlēt agresīvi un rupji, pelnot noraidījumus, savukārt Rīgas "Dinamo" kārtējo reizi izcēlās ar nevarīgiem vairākumiem. Pirmajā trešdaļā mājinieki vēl spēja izmantot viesu kļūdas un izveidot vairākus labus pretuzbrukumus, tomēr arvien vairāk savu spēli izdevās uzspiest viesiem. Izdarot ļoti daudz metienu, ripa tomēr atrada ceļu rīdzinieku vārtos otrās trešdaļas pēdējā minūtē, kad Aleksejs Bivaļcevs izlīdzināja rezultātu.

Trešajā trešdaļā dinamieši izskatījās vēl smagnējāki, savukārt tālie viesi pie katras izdevības apdraudēja Sedlāčeka vārtus. Lai gan Sedlāčeks rādīja lielisku sniegumu, šī "nomētāšana" nevarēja palikt "bez sekām", un trešā perioda 14. minūtē Jevgeņijs Gračovs guva otros, un kā vēlāk izrādījās - uzvaras vārtus.

Toties Rīgas "Dinamo" piedzīvoja sezonas antirekordu metienu ziņā - 13 pret "Amur" 43.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

$duelID=241;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!