Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" sezonas otrās izbraukuma spēļu sērijas otrajā mačā šodien Slovākijā sacenšas ar turnīra tabulā blakus esošo Bratislavas "Slovan" vienību.

Mača sākums paredzēts plkst.20 pēc Latvijas laika, bet to tiešraidē pārraidīs televīzijas kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB).

Šajā mačā rīdziniekiem traumas dēļ joprojām nepalīdzēs uzbrucējs Andris Džeriņš, un, iespējams, laukumā neatgriezīsies arī slovāku aizsargs Milans Jurčina.

Kā zināms, izbraukuma tūres ievadā, ielaižot vārtus pamatlaika pēdējā minūtē, Rīgas "Dinamo" pirmdien ar 2:3 piekāpās Helsinku "Jokerit" vienībai no Somijas. Līdz ar to "Dinamo" komanda pie punktiem tikusi sešās no iepriekšējām astoņām spēlēm, šajā laikā gūstot trīs panākumus pamatlaikā.

Izbraukuma tūres noslēgumā "Dinamo" piektdien Horvātijā spēkosies ar Zagrebas "Medveščak".

Kā zināms, iepriekšējā mājas spēļu sērijā rīdzinieki trijos mačos iekrāja septiņus punktus.

Tikmēr "Slovan" komanda sezonu sāka ar trim uzvarām pēc kārtas, tam sekoja piecu neveiksmju sērija, bet tagad Bratislavas vienība uzvarējusi iepriekšējos divos mačos.

"Slovan" komanda šobrīd ar 15 punktiem desmit spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu, bet "Dinamo" ar tikpat punktiem 11 mačos ir pozīciju zemāk.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!