Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" jaunieguvums, vārtsargs Džefs Delorjērs saprot, ka viņam būs jāpielāgojas pie Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles stila, taču viņš ir gatavs šim izaicinājumam un tic, ka spēs rādīt labu sniegumu, video intervijā ar kluba pārstāvi sacīja pats hokejists.

Pirms sezonas Delorjērs bija Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Losandželosas "Kings" treniņnometnē, taču pie līguma netika. "Komandai bija jau noslēgti līgumi ar vārtsargiem un man nepietika vietas sastāvā," skaidroja Delorjērs.

"Man ir jauna iespēja un jauni izaicinājumi šeit Rīgā. Man piezvanīja aģents un teica, ka atradis man komandu, kurai vajag vārtsargu. Esmu priecīgs būt šeit," turpināja vārtsargs.

Pirms pāris gadiem kanādiešu vārtsargs spēlēja vienā komandā ar Raiti Ivanānu, tāpēc viņš ir dzirdējis par Latviju. "Man ir draugs, kurš spēlēja KHL, un viņš pastāstīja man mazliet pastāstīja par pilsētu. Šeit esot lieliski fani un pilsēta esot skaista."

Delorjērs apzinās, ka viņam būs jāpierod pie KHL spēles stila, taču viņš uzsver, ka spēs pielāgoties un parādīt veiksmīgu sniegumu.

Delorjērs savā karjerā 62 spēles aizvadījis Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot Edmontonas "Oilers" un Anaheimas "Ducks". Vidēji mačā viņš ielaida 3,24 vārtus un atvairīja 90,1 procentu metienu. Pēdējo reizi NHL viņš spēlēja 2012.gada aprīlī. http://www.delfi.lv/sports/news/rigas_dinamo/news/rigas-dinamo-pievienojas-vartsargs-ar-nhl-rudijumu.d?id=45238654#ixzz3JWAWZddS

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!