Foto: F64

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", turpinot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta noslēdzošo mājas spēļu sēriju, šodien uzņem Horvātijas klubu Zagrebas "Medveščak", kas ir viens no rīdzinieku sekotājiem cīņā par vietu Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālos TV6 un TV5.

Abas komandas, kas abas turpina cīņu par vietu Gagarina kausa izcīņā, savā starpā tiksies trešo reizi šosezon. Oktobrī ar 3:2 Zagrebā uzvarēja mājinieki, atbildes spēlē pāris dienas vēlāk Rīgā laukuma saimnieki revanšējās ar 4:3, bet ceturto reizi vienības tiksies 20.februārī Zagrebā.

Rīgas "Dinamo" komanda, sākot ar pagājušā gada izskaņu, aizvada ļoti sekmīgu spēļu sēriju, kas tai ļāvis ielauzties Rietumu konferences vadošajā astoņniekā. Rīdzinieki pēdējos deviņos mačos izcīnījuši septiņas uzvaras, bet punktus nav guvuši vienīgi pret līgas līderi Maskavas CSKA.

Tikmēr "Medveščak" komanda pēdējās desmit spēlēs piedzīvojusi vien trīs zaudējumus, pie punktiem netiekot divos mačos.

Noslēdzošās mājas spēļu sērijas ievadā Rīgas "Dinamo" trešdien ar 3:1 uzvarēja latviešu uzbrucēja Roberta Jekimova pārstāvēto Mitišču "Atlant" vienību, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, bet turpinājumā rīdzinieki svētdien spēkosies ar Bratislavas "Slovan", kā arī nākamajā nedēļā norisināsies mači ar Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Čeļabinskas "Traktor".

Savukārt pēc tam pēdējie pieci regulārā čempionāta mači jau būs izbraukumā, turklāt vēl pa reizei būs jātiekas arī ar tiešajām konkurentēm "Medveščak", "Slovan" un "Atlant".

Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar 68 punktiem 51 mačā atrodas septītajā vietā, tomēr to un zemāk esošās nākamās trīs komandas šķir tikai viens punkts.

Tikmēr "Medveščak" ar 63 punktiem 51 cīņā pašlaik kopvērtējumā atrodas 11.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!