Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" spēli pret Hantimansijskas "Jugra" iesāka ļoti labi un turpinājumā darīja visu pareizi, kas ļāva tikt pie pārliecinošās uzvaras, pēc panākuma sacīja uzbrucējs Edgars Kulda.

Jau vēstīts, ka "Dinamo" hokejisti otrdien "Jugra" komandu uzvarēja ar 7:1.

"Spēlei bija ļoti labs sākums – uzreiz guvām vārtus, un pēc tam mūsu pārliecība nostiprinājās. Tad vēl guvām ātrus trīs vārtus un nospiedām viņus. Otrajā periodā viņi nedaudz atguvās, sajuta spēli. Bet tad mēs ātri atbildējām ar vārtiem vairākumā," kluba mājaslapā citēts rīdzinieku ceturto vārtu autors Kulda. "Kad mums krita vieni vārti pēc otriem, mēs bijām ļoti priecīgi. Bet galvenais ir atcerēties, ka vajag savas emocijas kontrolēt. Jābūt mierīgiem. Domāju, šodien mēs visu izdarījām pareizi un uzvarējām ar vērienu."

Kulda atzina, ka ļoti priecājas, ka beidzot izdevies gūt vārtus KHL spēlē: "Soča [Kristaps Sotnieks] labu piespēli atdeva Bērziņam, kurš man nolika ripu tieši pa metienam. Trāpīju vārtsargam kaut kur padusē, un beidzot ielidoja tā mana ripa vārtos. Esmu ļoti priecīgs."

Nākamajai spēlei pret Jekaterinburgas "Avtomobiļist" rīdzinieki gatavosies mierīgi, izrunājot savas kļūdas, atzina Kulda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!