Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" no sava farmkluba "Liepājas metalurgs" izsaukts uzbrucējs Juris Štāls, bet pretējā virzienā devies cits uzbrucējs Gints Meija, svētdien vēsta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs.

Štāls šosezon "Dinamo" rindās KHL čempionātā aizvadījis tikai vienu spēli, pārsvarā spēlējot "Liepājas metalurgā", kur bija komandas līderis. Baltkrievijas čempionātā viņš 19 spēlēs ir guvis 12 vārtus un atdevis 9 rezultatīvas piespēles.

Tā kā pēdējos mačos Štāls darbojies visai veiksmīgi, viņam tiks dota iespēja sevi apliecināt "Dinamo" sastāvā KHL čempionātā.

Meija šosezon piedalījies 26 spēlēs, kurās guvis vienu vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles. Pēdējos mačos Meija bija zaudējis vietu pamatsastāvā, tāpēc uz Liepāju viņš aizsūtīts, lai iegūtu spēļu praksi.

Rīgas "Dinamo" sestdien Mitiščos ar 3:4 zaudēja Maskavas apgabala "Atlant", ciešot ceturto neveiksmi pēc kārtas. Nākošo spēli rīdzinieki aizvadīs pirmdien savās mājās "Arēnā Rīga" pret Oļega Znaroka trenēto Maskavas "Dinamo", kas zaudējuši septiņos mačos pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!