Foto: F64

Rīgas "Dinamo" komanda svētdien noslēgusi līgumu ar 22 gadus veco aizsargu Imantu Leščovu, kurš šosezon spēlējis valsts čempiones "Liepājas" komandā Latvijas hokeja virslīgā.

Leščovs ir Daugavpils hokeja skolas audzēknis, bet šosezon Rīgas "Dinamo" fārmkluba "Liepāja" rindās viņš 19 spēlēs ir guvis septiņus vārtus un izdarījis desmit rezultatīvas piespēles.

"Dinamo" komandā viņš spēlēs ar 84. numuru.

Karjeras laikā Ļeščovs ir spēlējis arī Krievijas jaunatnes hokeja līgas (MHL) B divīzijas komandā "Zeļenograd", bet pagājušo sezonu viņš sāka Francijas otrās līgas klubā "Mont–Blanc", savukārt pēc tam atgriezās dzimtajā Daugavpilī un spēlēja Latvijas pirmajā līgā.

"Dinamo" komandā šobrīd ir savainoti divi pieredzējuši aizsargi – Georgijs Pujacs un Guntis Galviņš, kurš traumu guva pirmdien viesos aizvadītā spēlē pret Novosibriskas "Sibirj".

Komanda trīs izbraukuma spēļu sēriju Austrumos noslēdza ar sešiem aizsargiem, no kuriem viens bija gados jaunais Uvis Balinskis, kurš savu varēšanu šajā līgā apliecināja ar divām rezultatīvām piespēlēm.

KHL svētdien noslēdzas jaunu spēlētāju pieteikumu termiņš.

Rīgas "Dinamo" aizvada līdz šim savu sliktāko KHL sezonu. Latvijas klubs ar 37 punktiem 41 cīņā ir pēdējā vietā starp 14 Rietumu konferences komandām. No izslēgšanas spēļu zonas rīdzinieki atpaliek par 29 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!