Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā trīs mājas spēļu sēriju trešdien ar zaudējumu uzsāka Rīgas "Dinamo", kas ar 2:5 (1:1, 1:3, 0:1) piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajai vienībai Ufas "Salavat Julajev".

Tādējādi rīdzinieki nespēja pieveikt vienu no saviem neērtākajiem pretiniekiem - KHL sešās sezonās 11 spēlēs pret Ufas komandu gūta tikai viena uzvara.

Rīgas "Dinamo" labi aizvadīja pirmo periodu un otrā perioda sākumu, taču vēlāk neizturēja pretinieku spiedienu un augsto spēles tempu. Iespējams, ka viens no zaudējuma iemesliem bija aizsarga Oskara Cibuļska savainojums. Jau pirmajā periodā "Dinamo" aizsargs sadursmē aiz saviem vārtiem guva ceļgala traumu, kas, iespējams, ir ļoti smaga.

Tādējādi "Dinamo" palika ar pieciem aizsargiem, bet pēdējās trešdaļas sākumu vispār aizvadīja ar četriem aizsargiem, jo disciplināro sodu saņēma komandas kapteinis Sandis Ozoliņš.

Jau spēles piektajā minūtē Rīgas "Dinamo" nonāca zaudētājos pēc Ņikitas Filatova metiena, bet tad 15.minūtē un otrā perioda sestajā minūtē Mets Robinsons izvirzīja rīdziniekus vadībā ar 2:1. Pēc brīža "Salavat Julajev" izlīdzināja rezultātu, bet lūzumu viesi panāca 2.perioda izskaņā, kad minūtes laikā guva divus vārtus. Piektos vārtus "Dinamo" zaudēja pēdējās trešdaļas 12.minūtē.

Mājas spēļu turpinājumā "Dinamo" piektdien tiksies ar "Ņeftehimik", bet svētdien - ar Magņitogorskas "Metallurg".

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!