Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" piektdien regulārā čempionāta spēlē savā laukumā tiekas ar Čerepovecas "Severstaļ" vienību.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā un "Viasat Sport Baltic" (VSB).

Latvijas klubs šī gada piecās spēlēs ir izcīnījis divas uzvaras, bet "Severstaļ" komanda trīs šī gada mačos tikusi pie diviem panākumiem.

Šī abām komandām būs otrā savstarpējā tikšanās reize šosezon - oktobrī spēlē Čerepovecā mājinieki uzvarēja ar rezultātu 4:2.

Kā ziņots, iepriekšējā mačā Rīgas "Dinamo" trešdien ar 5:1 uzvarēja Maskavas "Spartak" hokejistus, tiekot pie otrā panākuma pēc kārtas.

Pēc spēles ar "Severstaļ" komandu rīdziniekiem arī nākamās divas spēles plānotas savā laukumā, kurās tā ik pēc dienas tiksies ar Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA.

Kā ziņots, mačs ar SKA komandu tiks aizvadīts Liepājā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 60 punktiem 43 spēlēs ieņem septīto vietu, par diviem punktiem apsteidzot "Spartak" komandu. Savukārt devītajā vietā esošā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība no Latvijas kluba atpaliek jau par septiņiem punktiem, tomēr tā aizvadījusi par divām spēlēm mazāk.

Savukārt "Severstaļ" komanda ar 68 punktiem 42 spēlēs šobrīd ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Pēc 56 regulārā čempionāta spēlēm Gagarina kausa izcīņai kvalificēsies tikai astoņas spēcīgākās konferences komandas.

Kā ziņots, janvārī Rīgas "Dinamo" komandai ir ļoti smags spēļu grafiks, jo līdz 26.janvārim kopumā paredzētas 12 spēles, turklāt spēlējot katru otro dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!