Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien tiekas ar latviešu vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas "Jugra" komandu, noslēdzot trīs maču izbraukuma sēriju.

Spēle sāksies plkst.16 pēc Latvijas laika. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "Viasat Sport Baltic" (VSB), bet no plkst.22 maču ierakstā rādīs arī "TV6".

Rīgas "Dinamo" komanda nav spējusi uzvarēt pamatlaikā nevienā no septiņām oktobra spēlēm. Tikmēr "Jugra" uzvarējusi četrās no sešām šī mēneša cīņām.

Iepriekšējā spēlē Rīgas "Dinamo" pirmdien ar rezultātu 0:5 piekāpās Kazahstānas klubam Astanas "Baris", ciešot smagāko zaudējumu šosezon. Savukārt "Jugra" pirmdien ar 6:3 pārspēja Maskavas "Spartak".

Masaļskis šosezon laukumā devies astoņās spēlēs, kurās vidēji ielaidis 4,26 ripas un atvairījis 86,9% pretinieku metienu.

Pēc šīs cīņas Rīgas "Dinamo" hokejisti 22.oktobrī ar maču pret Magņitogorskas "Metallurg" sāks trīs mājas spēļu sēriju.

Uz šo izbraukuma sēriju Rīgas "Dinamo" komanda līdz paņēmusi 25 hokejistus. Sastāvā ir divi vārtsargi - Māris Jučers un Mīkaels Telkvists, astoņi aizsargi - Guntis Galviņš, Krišjānis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs, Matjē Karls, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Oskars Cibuļskis un Rodrigo Laviņš, kā arī 14 uzbrucēji - Mārtiņš Karsums, Džeimijs Džonsons, Miks Indrašis, Aleksandrs Ņiživijs, Robs Šremps, Aleksandrs Žirū, Andris Džeriņš, Gints Meija, Elvijs Biezais, Māris Bičevskis, Raitis Ivanāns, Kaspars Daugaviņš, Pols Šehura, Ģirts Ankipāns un Roberts Bukarts, kurš izsaukts atpakaļ no vienības fārmkluba "Liepājas metalurgs".

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 17 punktiem 17 spēlēs atkritusi uz pēdējo, 14.vietu, bet "Jugra" ar 17 punktiem 16 mačos atrodas Austrumu konferences 11.pozīcijā.

Kā ziņots, regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies ar Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!