Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" piektdien ar 2:5 (1:2, 1:0, 0:3) piekāpās Hantimansijskas "Jugra", noslēdzot šīs sezonas pirmo izbraukuma spēļu sēriju.

Mača sākums Rīgas "Dinamo" spēlētājiem bija ļoti neveiksmīgs, jo ātri tika zaudēti divi vārti. Jau pirmajā minūtē precīzi meta Artjoms Buļanskis, bet pēc astoņām minūtēm vārtus guva arī Andrejs Čibistovs. Tam sekoja "Dinamo" pusminūtes pārtraukums un vārtsarga Edgara Masaļska nomaiņa pret Jakubu Sedlāčeku. Rīgas "Dinamo" metās atspēlēties un 13.minūtē Kristaps Sotnieks laboja Milana Jurčinas metienu.

Otrajā trešdaļā Rīgas "Dinamo" joprojām uzbruka daudz biežāk un aktīvi meta pa vārtiem. Četru minūšu vairākums palika nerealizēts, bet 36.minūtē pēc Mika Indraša piespēles no vārtu priekšas precīzs bija Andris Džeriņš.

Tomēr noslēdzošo periodu Rīgas "Dinamo" sāka ar trim ielaistiem vārtiem pēc kārtas. Vispirms precīzi vairākumā meta Aleksejs Pepeļajevs, bet pēc tam divus vārtus guva Lukašs Kašpars, no kuriem vieni vārti gūti vairākumā.

Pēc tam Laurim Dārziņam bija iespēja izdarīt soda metienu, tomēr pretinieku vārtsargu viņš nepārspēja un "Dinamo" ar zaudējumu noslēdza izbraukuma spēļu sēriju.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kur var aplūkot detalizētāku mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!