Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo", gatavojoties jubilejas, desmitajai KHL sezonai, otrdien devās uz Minsku, kur aizvadīs pirmās pārbaudes spēles.

Kā vēsta "Dinamo", uz "Minskas kauss" turnīru ir devušies 28 hokejisti (divi vārtsargi, 10 aizsargi un 16 uzbrucēji): vārtsargi - Jānis Kalniņš un Džastins Pīterss, aizsargi Nerijs Ališausks, Uvis Balinskis, Rolands Gritāns, Aleksandrs Jerofejevs, Renārs Kārkls, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs, Ēriks Ševčenko un Kristaps Zīle, kā arī uzbrucēji Oskars Batņa, Kirils Galoha, Koltons Giliss, Emīls Ģēģeris, Nikolajs Jeļisejevs, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Martins Lavrovs, Lukass Lesio, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Juliāns Misjus, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Gunārs Skvorcovs. Treneri nolēmuši uz turnīru Minskā līdzi neņemt aizsargu Gunti Galviņu, kā arī uzbrucējus Māri Bičevski, Miku Indraši un Gintu Meiju, kuri paliks Rīgā un trenēsies. Smaga pleca savainojuma dēļ mājās paliks uzbrucējs Georgs Golovkovs.

"Minskas kauss" turnīrā Rīgas "Dinamo" aizvadīs trīs spēles, vispirms grupu turnīra kārtā 26. jūlijā tiekoties ar Jaroslavļas "Lokomotiv" un 28. jūlijā ar Hantimansijskas "Jugra". Savukārt 29. jūlijā, atkarībā no ieņemtās vietas apakšgrupā, būs jātiekas ar kādu no otras grupas komandām (Minskas "Juniostj", Minskas "Dinamo" vai Maskavas "Dinamo").

Kopā pirms sezonas rīdziniekiem paredzēta dalība trīs turnīros, kuros aizvadīs 10 spēles. Pēc turnīra Minskā plānots spēlēt Vācijā, Kaselē, bet vēlāk augustā "Arēnā Rīga" notiks tradicionālais "Latvijas Dzelzceļa" kauss.

Rīgas "Dinamo" pirmssezonas pārbaudes spēles (Latvijas laiks):

Starptautiskais hokeja turnīrs "Minskas Kauss":

26. jūlijs, plkst. 15:00, Minska, LOKOMOTIV - DINAMO RĪGA;

28. jūlijs, plkst. 15:00, Minska, JUGRA - DINAMO RĪGA;

29. jūlijs, Minska, spēle par vietu

Starptautiskais hokeja turnīrs "WINGAS Kauss":

8. augusts, plkst. 16:00, Kassel (Vācija), SLOVAN - DINAMO RĪGA;

9. augusts, plkst. 16:00, Kassel (Vācija), VITJAZ - DINAMO RĪGA;

10. augusts, plkst. 19:00, Kassel (Vācija), EC KASSEL HUSKIES - DINAMO RĪGA.

Starptautiskais hokeja turnīrs Arēnā Rīga:

13. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, DINAMO RĪGA – DINAMO Minska;

14. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, DINAMO RĪGA – AK BARS;

16. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, DINAMO RĪGA – LOKOMOTIV;

17. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, Spēle par vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!