Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra komandas zaudējumu sērijā vaino neapmierinošo spēli uzbrukumā.

Kā ziņojām, Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" trešdien piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpjoties KHL Austrumu konferences otrajai vājākajai komandai Hantimansijskas "Jugra". Neskatoties uz to, "Torpedo" KHL Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

"Ir daudz jautājumu uzbrucējiem," pēc spēles ar "Jugra" izteicās Skudra. "Viņi negūst vārtus, un tā ir mūsu galvenā problēma. Protams, šodien vēl arī sapelnījām noraidījumus, vajadzēja daudz spēlēt četratā. Taču mūsu uzbrucējiem, īpaši vadošajiem, ir jāizdara secinājumi, jo tā spēlēt nedrīkst."

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pārstāv arī Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš, kurš šobrīd ir otrs rezultatīvākais spēlētājs komandā ar pieciem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm 26 mačos, un viņa lietderības koeficients ir +5. Pa sešiem vārtiem šosezon ir komandas rezultatīvākajam uzbrucējam Denisam Paršinam un Genādijam Stoļarovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!