Foto: AP/Scanpix
Latvijas speciālista Pētera Skudras trenēto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Ņižņijnovgorodas "Torpedo" papildinājuši divi centra uzbrucēji, brāļi Kosticini - Andrejs un Sergejs, vēsta kluba oficiālā mājas lapa.

Pirmdien, 13. jūlijā, "Torpedo" vispirms paziņoja par vecākā brāļa, Andreja Kosticina pievienošanos komandai, bet vēlāk informēja, ka vienošanās panākta arī ar jaunāko brāli Sergeju.

28 gadus vecais Sergejs Kosticins tāpat kā vecākais brālis ir spēlējis Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), pārstāvot Nešvilas "Predators" un Monreālas "Canadiens". KHL viņš pagājušosezon spēlēja Kazaņas "Ak Bars" vienībā, 49 regulārā čempionāta spēlēs sakrājot 27 (7+20) rezultativitātes punktus.

30 gadus vecais Andrejs Kosticins aizvadītajā KHL sezonā pārstāvēja vispirms Čeļabinskas "Traktor", tad pārgāja uz HK "Soči". 50 regulārā čempionāta spēlēs viņš sakrāja 35 (13+22) rezultativitātes punktus.

NHL Andrejs Kosticins aizvadījis 447 spēles, kurās guvis 117 vārtus un izdarījis 128 rezultatīvas piespēles, esot "Canadiens" un "Predators" spēlētājs.

Abi brāļi pārsāvējuši arī Baltkrievijas izlasi pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!