Foto: DELFI
Latvijas uzbrucējs Juris Upītis lauzis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo", vēsta portāls "Liepajniekiem.lv" un par to liecina arī aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Upītis šo sezonu iesāka Rīgas "Dinamo" rindās, taču novembrī tika nosūtīts uz vienības fārmklubu "Liepāja", kas spēlē Latvijas čempionātā. Tiesa, šajā vienībā 23 gadus vecais uzbrucējs aizvadīja tikai trīs spēles, izceļoties ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli.

Savukārt pirms tam Upītis šosezon KHL čempionātā nospēlēja 25 mačus, kuru laikā izcēlās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -3, vidēji laukumā pavadot desmit minūtes un sešas sekundes.

Uzbrucējs "Dinamo" komandā aizvadīja savu ceturto sezonu. Līdz šim viņš 89 mačos guvis desmit vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Dinamo" klubs sadarbību ar "Liepāju" izveidoja oktobrī, bet Upītis kļuva par pirmo hokejistu, kurš tika nosūtīts uz fārmklubu.

Sestdien Liepājas komandai vietējā čempionātā ieplānota spēle pret "Mogo" komandu, bet portāls "Liepajniekiem.lv" vēsta, ka Upītis šajā mačā laukumā jau vairs nedosies.

Ar 14 spēlēs izcīnītiem 35 punktiem "Liepājas" komanda Latvijas čempionāta kopvērtējuma tabulā ieņem otro vietu, par divu punktu tiesu atpaliekot no "Kurbads" hokejistiem, kuri gan aizvadījuši par diviem mačiem vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!