Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pārbaudes spēlē hokejā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izlase "Krasnije zvezdi", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Raimonds Vilkoits, piektdien pārbaudes spēlē ar rezultātu 6:3 (1:0, 3:2, 2:1) pieveica cita uzbrucēja Ronalda Cinka pārstāvēto Dmitrovas "Kriļja sovetov" vienību.

Neviens no latviešu uzbrucējiem ar rezultativitātes punktiem vai ievērības cienīgiem momentiem nespēja izcelties.

Kā ziņots, MHL izlase, kurā iekļauts arī komandas "Rīga" uzbrucējs Vilkoits, gatavojas turnejai Ziemeļamerikā.

Pirmo maču "Krasnije zvezdi" aizvadīs 28.decembrī, kad spēkosies ar 2007./2008.gada Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionvienību "Vestpointas kara akadēmija", bet dienu vēlāk tiksies ar NCAA pagājušās sezonas čempioniem "Jēlas universitāti".

Pēc tam MHL izlase pārbrauks uz Kanādu, kur 1.janvārī spēkosies ar Ontārio apkārtnes līgas GOJHL "Golden Horseshoe" konferences Visu zvaigžņu izlasi. 3.janvārī "Krasnije zvezdi" tiksies ar GOJHL "Midwestern" konferences Visu zvaigžņu izlasi, bet vēl vienu dienu vēlāk tiksies arī ar Ontārio Junioru hokeja līgas (OJHL) vienību Velingtonas "Dukes".

"Krasnije zvezdi" gatavošanos tūrei uzsāka 20.decembrī tieši "Kriļja sovetov" komandas sporta bāzē, tāpēc nav brīnums, ka pirmo maču komanda aizvadīja tieši pret šo klubu.

Kā ziņots, Cinka pārstāvētā "Kriļja sovetov" vienība pašlaik MHL Rietumu konferences Centra divīzijā ar 55 punktiem 31 spēlē ieņem trešo vietu.

MHL čempionātā pašlaik ir pārtraukums un cīņas atsāksies 8.janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!